hu com pl ger

ÜZLETI FELTÉTELEK
Üzleti feltételek

 

A vásárlás módja

 

Az alábbiakban leírjuk, hogyan lehet megvásárolni termékeinket. A webáruház létrehozása során az volt a célunk, hogy legyen átlátható, könnyen kezelhető, ill. hogy minél egyszerűbben és gyorsabban lehessen megrendelni tőlünk a kiválasztott árut.

 

1. Az áru kiválasztása

 

Több lehetőség áll a rendelkezésükre: A termékek megtekinthetőek és kiválaszthatóak a kezdőlapon, valamint a bal oszlopban található E-SHOP főmenü valamennyi alkategóriáján keresztül.

 

  1. Megrendelés

.

Az áru kiválasztása után kattintson a VÁSÁRLÁS gombra, ekkor a kiválasztott termék megjelenik a virtuális kosárban. Ha rákattint a jobb felső sarokban lévő kosár ikonra, akkor megjelenik a kosár tartalma. Itt ki tudja választani, hogy folytatja-e a vásárlást, vagy befejezi-e a megrendelést, ill. a fizetési és szállítási módot is. Miután kiválasztotta ezeket, kattinson a megrendelés gombra. Itt meg kell adni a személyes adatokat, postacímet, ahová az árut küldhetjük. Lehetőség van regisztrációra is, de ez természetesen nem kötelező.

 

  1. Megrendelés megerősítése

A végén kattintson a megrendelés elküldése gombra, eztuán megjelennek az Ön által megadott személyes adatok. Ezeket ellenőrizze le, hogy helyesen adta-e meg őket, ezután erősítse meg a megrendelést. A megrendeléss sikerességéről az Ön által megadott e-mai címre küldünk információt, itt figyelemmel követheti a megrendelés állapotát is.

 

MjFmOTVlMD