hu com pl ger

NAGYKERESKEDÉS
Nagykereskedés

ANTIFER – Nagykereskedés

 

Az összes termékünk elérhető az Önök számára jóval kedvezőbb - nagykereskedelmi áron is. Ha tehát egy olyan bolt tulajdonosa, ahol hasonló termékeket árul, és forgalmazni szeretné készítményeinket, akkor lépjen velünk kacsolatba a következő e-mail címen: info@antifer.cz. Adja meg a cégjegyzékszámát, illetve számlázási adatait, ezután pedig regisztráljon internetes áruházunkban, és aktiválja a nagykereskedelmi árainkat.

 

Dropshipping

 

Mit is jelent pontosan a dropshipping kifejezés?

Maga a dropshipping egy online kifejezetten hatékonyan művelhető kereskedelmi forma. Magyarországon még igencsak gyerekcipőben jár – nincs is rá kifejezés a magyar nyelvben – pedig a benne rejlő potenciál ÓRIÁSI.

A dropshipping a kis- és nagykereskedő együttműködésén alapszik.

Akiskereskedő a webáruházába feltölti a nyagykereskedő teljes termékpalettáját, akár több tízezer terméket, anélkül hogy bármit megvenne raktárra.
Rendelés esetén a kiskereskedő elkészíti és el is küldi a számlát a vevő részére, a megrendelést viszont továbbítja a nagykereskedő felé a szállítási információkkal együtt.
A nagykereskedő a csomagot összeállítja és elküldi a végfelhasználó részére (anélkül, hogy magát a címiratokon szerepeltetné) feladónak a kiskereskedőt jelöli meg. Ezzel párhuzamosan kiállítja a számlát a kiskereskedő részére.

 

Ha Ön egy webáruház  tulajdonosa, vagy most alapít egy webáruházat, akkor az előbb említett dropshipping formájában mi felkínáljuk Önnek az együttműködésünket. Egy megkötött szerződés keretein belül Ön árulhatja a mi termékeinket a saját webáruházában. Az együttműködés előnye, hogy nincs szüksége raktárra, sem logisztikai részlegre. Mi intézzük a termékek csomagolását, és postázást is a megrendelő címére. Az Ön feladata az ügyfelek felkutatása. Sikeres eladás esetén az Ön jutaléka 10-30% között mozog.

A termékeink nagy része megtalálható nálunk raktáron, a megrendeléseket pedig minden nap  14:00 óráig postázzuk.

 

 

OWM1N