hu com pl ger

Kezdőlap » Antifer oldat

Antifer oldat

 

Az Antifer folyékony oldat változata könnyedén alkalmazható nagyobb területek védelmére, valamint az utak mentén. Kémiai összetétele azonos a hab változattal, viszont az oldat használata során nem marad hulladék, amit össze kell gyűjteni. Csak egyszerűen újra kell permetezni a szert a tartókban elhelyezett anyag/szőnyeg darabokra.

Alkalmazható

  • közutak mentén,

  • továbbá alkalmas mezőgazdasági földterületek, golfpályák, gyümölcsösök vagy szőlőültetvények védelmére

Rendezés 
Gyártó  

 

Aktuális ár 9 500 Ft 

Aktuális ár 9 500 Ft 

Aktuális ár 26 002 Ft 

Aktuális ár 9 500 Ft


Az Antifer riasztószer folyékony változatát olyan anyagon kell alkalmazni, amely beszívja magába a szert, majd párologtatással fejti ki hatását.A készítményt csepegtesse anyag-, szőnyeg- vagy cellulózdarabokra, amelyeket helyezzen el közvetlenül a védeni kívánt terület körül, vagy tegye bele műanyag zacskókba, és akassza fel ezeket oszlopokra 50 cm-es magasságban. Ezeket az oszlopokat  30-50 méteres távolságban helyezze el a védeni kívánt terület köré.

 

A készítményt alkalmazhatja vékony sugárban közvetlenül a fűre permetezve is.

 

A készítmény 14-től 21 napon át fejti ki hatását, függően az időjárási viszonyoktól és az alkalmazás típusától. Ezen idő eltelte után ajánlott a készítmény egy másik változatát alkalmazni (piros, zöld és kék Antifer), amivel megelőzheti azt, hogy a vadak hozzászokjanak az aktuálisan alkalmazott készítmény szagához.

 

Az Antifer 3 változata (1 készlet = piros, zöld és kék Antifer) nagyjából egy 3km-es szakasz, vagy egy 50 - 80 hektáros földterület 1 hónapon át tartó védelmére elegendő.

YzMyZGMzM