hu com pl ger

AZ ANTIFER bemutatása
Mit kell tudni az Antifer nevű riasztószerről?

Az ANTIFER egy szag alapú vadriasztó készítmény, amelynek hatása hosszantartó. A vadon élő állatok számára kellemetlen szagok segítségével megakadályozza őket abban, hogy kárt tegyenek a mezőgazdasági szántóföldek terményeiben, valamint távol tartja őket a forgalmas közutaktól és a vasúti sínektől, amivel lényegesen csökkenti a balesetek előfordulásának számát.

Az ANTIFER hab állagú változata különböző ragadozók és az emberi izzadság szagát utánozza. A vadak egy idő után azonban megszokják az adott szagot, és már nem fognak félni tőle, nem fogja elriasztani őket. Ezért forgalmazzuk egyidejűleg  az ANTIFER 3 változatát, amelyeket ajánlott felváltva alkalmazni.

A risztószer hab álagú változatát valószínűleg már ismerik és használják más gyártók kinálatából. Eltérően más gyártók termékeitől, mi egy olyan speciális polyuretán habot kínálunk, amely  hatékonyan alkalmazható -12 fokig télen is.

Nem kell drága fegyverekre költenie, hiszen mi helyettük egy egyszerű műanyag aplikátort kínálunk Önnek. A készítményt egy egyszerű, könnyen használható szórófejes permet flakonban forgalmazzuk.

 

Alkalmazása:

Az ANTIFER hab állagú változata használható fatönkökön, köveken vagy más eszközökön, amelyeket megtalálnak az internetes áruházunkban a Tartozékok, applikátorok menüpont alatt. A kemény felületre vigyen fel a habból egy teniszlabda nagyságú gömböt, és hagyja megkeményedni. A terület típusától függően 10-20 méterre kell egymástól elhelyezni a polyuretán hab golyókat. Egy hónap elteltével egy másik szagváltozatot ajánlott alkalmazni.

 

Az ANTIFER folyékony oldat változata könnyedén alkalmazható nagyobb területek védelmére, valamint az utak mentén. Kémiai összetétele azonos a hab változattal, viszont az oldat használata során nem marad hulladék, amit össze kell gyűjteni. Csak egyszerűen újra kell permetezni a szert a tartókban elhelyezett anyag/szőnyeg darabokra.

Alkalmazható

  • közutak mentén,

  • továbbá alkalmas mezőgazdasági földterületek, golfpályák, gyümölcsösök vagy szőlőültetvények védelmére

 

 

 


ZTg1YzljN